Har tatt igjen 13 poeng på City

Siden 26.desember har LFC tatt igjen utrolige 13 poeng på Man City. En del av æren for dette tilfaller Mignolet, som bare har sluppet inn 6 ligamål på 12 kamper etter at han kom inn for en skadet Jones mot Burnley.

Liverpool har spilt 12 kamper siden Simon Mignolet kom tilbake på laget. Han har holdt buret rent i samtlige seks bortekamper, og Liverpool har med det tangert klubbrekorden for antall bortekamper på rad i ligaen uten baklengsmål. Man må tilbake til Bill Shanklys dager, og 1971/72-sesongen, for å finne sist det skjedde.

7-0 er Liverpools målforskjell på disse seks bortekampene, som består av fem seire og uavgjort på Goodison.

I samme tidsrom har de røde også spilt seks hjemmekamper. Også det har gitt 5 seire og en uavgjortkamp. Målforskjell 15-6. På de tolv siste ligakampene har Mignolet altså bare sluppet inn seks mål. Samtlige på hjemmebane.

- Når du spiller på bortebane ønsker du alltid å holde buret rent. Vi har nå gjort det i seks kamper på rad, noe jeg er veldig godt fornøyd med, sier Mignolet til Liverpoolfc.com.

- Men det er hele troppen som står bak dette. Alle jobbet hardt for å holde nullen i går, og vi må fortsette slik ut sesongen, legger han til.

- Jeg ønsker ikke å ta noen personlig ære for dette, for som jeg alltid har sagt er det hele laget som holder buret rent sammen, fortsetter den joviale keeperen.

- Det er alltid vanskelig å ta tre poeng på bortebane. Swansea er et godt lag, noe vi visste på forhånd. Vi startet ikke særlig bra, og vi klarte ikke å holde godt nok på ballen i første omgang. Men vi kom oss gjennom den perioden, og i andre omgang presset vi mye bedre, klarte å holde på ballen og ikke gi de sjanser.

- Det var vårt harde press av ballfører som førte til scoringen vår. 1-0 er alltid et godt resultat på bortebane. Vi holdt nullen igjen og tok tre poeng, og vi kan se frem til neste kamp.

SE SIMON MIGNOLETS PROFIL PÅ LIVERPOOL.NO.