Helrøde fans med best oppførsel

Liverpools supportere har blitt kåret til de mest sportslige i Premier League for 2014/15.

Det engelske fotballforbundet startet forrige sesong en Fair Play konkurranse hvor de sendte representanter rundt for å sjekke oppførselen til fans på kamper.

Poeng ble gitt for positiv verbal støtte og det at man verdsatte godt spill hos motstanderen, i tillegg til respekt for dommere og motstanderens fans.

«Vi er henrykt over å ha mottatt denne utmerkelsen på vegne av våre fans, som klubben kan være virkelig stolte av, forklarer daglig leder Ian Ayre i LFC.

«Vi er veldig privilegerte som har en slik lidenskapelig fanbase, som støtter laget både borte og hjemme og oppfører seg på en måte som reflekterer alt hva familien Liverpool FC dreier seg om.»

«Dette er en flott prestasjon av fansen og noe de skal være veldig stolte av», samtykket Bob Humphries, formann i LFC Official Supporters’ Committee.

«Vi kommer til å arbeide med klubben på vegne av fansen for å bestemme hvordan dette skal brukes til å belønne dem med sin stadige støtte og lojalitet», fortsatt Humphrises om prisen på £20.000 som kan benyttes til veldedighet eller til å utvikle en positiv atmosfære på stadion eller være til nytte for supportere på annen måte.



Bob Humphries, Ian Ayre og Paul Amann (viseformann i LFC Official Supporters’ Committee).