Henderson fornøyd med forsvarsspillet

Jordan Henderson er veldig godt fornøyd med hvordan Liverpool opptrådte defensivt på Villa Park. Nå ser visekapteinen og keeper Simon Mignolet frem til den første semifinalen i ligacupen mot Chelsea.

- Jeg syntes vi var fantastiske til tider når vi hadde ballen, og kunne ha scoret flere mål, uttaler Henderson til Sky Sports News.

- Det viktigste for meg var imidlertid måten vi forsvarte oss på. Vi leverte resolutt forsvarsspill gjennom hele kampen, legger han til.

Henderson var Liverpools kaptein i Steven Gerrards skadefravær da Aston Villa ble slått 2-0.

- Stevie har fortsatt en stor rolle å spille for oss denne sesongen. Vi har slike som ham, Daniel Sturridge og Adam Lallana på vei tilbake fra skader. De er viktige spillere for oss som lag, så forhåpentligvis kan de bidra mye frem til sesongslutt når de kommer tilbake.

Etter seieren over Villa vender Henderson blikket mot ligacupsemifinalen mot Chelsea på Anfield tirsdag kveld.

- Chelsea er et fantastisk lag med noen fantastiske spillere, men vi er i god form nå. Vi har god selvtillit i laget, og vi er også et topplag med noen store spillere, så det blir en stor kveld på Anfield. Forhåpentligvis kan vi spille en ny god kamp.

Keeper Simon Mignolet ser også frem til semifinalen, etter å ha holdt buret rent for andre kamp på rad.

- Det blir en spennende kamp. Jeg ser frem til semifinalene i ligacupen. Vi ønsker å gjøre det bra, og vi ønsker å nå finalen, så vi skal forberede oss godt foran kampen. Det å spille på Wembley er hva du drømmer om som fotballspiller. Du ønsker å spille i store kamper. Vi vil gjøre alt vi kan for å ta oss til finalen. Selvsagt ønsker alle å spille i en finale. Men det er likevel ikke noe poeng å tenke for langt frem, uttaler Liverpool-keeperen.

Ligacup-semifinalen mellom Liverpool og Chelsea spilles tirsdag kveld kl.20.45, og sendes direkte på TV 2 Sport Premium.