Henderson håper på første for England

Jordan Henderson ønsker å etterfølge klubbkollega Raheem Sterling, med endelig å åpne sin scoringskonto på landslaget når Italia er motstander på tirsdag.

England møter Italia i privatlandskamp i Torino tirsdag kveld. Jordan Henderson er da ventet å spille sin 19. landskamp. To ganger tidligere har Hendo spilt mot italienerne, begge ganger har det endt med tap og nå sist under sommerens VM i Brasil. Raheem Sterling kom endelig på scoringslisten sist uka med en fulltreffer mot Litauen, og nå håper Jordan at han kan gjøre det samme.

- Vi spilte mot dem i VM og det endte opp med et skuffende resultat i en kamp hvor jeg synes vi fortjente mer, sier Henderson til thefa.com.

- Det var likevel en stor erfaring for meg, i hva som var min første kamp i et VM-sluttspill.

- De har noen fantastiske spillere og et fantastisk lag og det er jeg sikker på at de vil vise på tirsdag, men jeg håper vi kan få et annet resultat denne gangen.

- På klubbnivå har jeg gjort de samme tingene som jeg alltid har gjort, svarer Hendo videre på spørsmål om mål og at han har scoret i tre av de fire siste kampene for Liverpool.

- Det er klart at greier du å få inn et mål eller to vil selvtilliten øke og det er hva som har skjedd. Forhåpentligvis kan jeg også gjenskape det for England, hvis jeg først kommer på scoringslisten kan jeg fortsette å få enda noen flere.

- Vi som spiller på midtbanen må ta ansvar med å få inn en og annen scoring, vi kan ikke alltid lene oss på at angriperne skal gjøre jobben.

- Det vil være en utfordring å reise til Italia og prøve å prestere og få et godt resultat, men hvis vi greier det vil det være nyttig for oss dersom vi kommer oss gjennom kvalifiseringen.