Henderson klar for å ta mer ansvar

Skaden til klubbkaptein Steven Gerrard innebærer mer ansvar for visekaptein Jordan Henderson (24).

– Å miste Lucas og Gerrard med skader er store tap for oss, men det gir andre spillere sjansen til å vise hva de er gode for. Kanskje jeg må ta ekstra ansvar, sier Henderson til Press Association, ifølge Daily Mail.

Les også: Haster ikke med ny kontrakt for Hendo

Henderson snakket til pressen da Liverpool og Nivea MEN annonserte en samarbeidsavtale i går ettermiddag. Lørdag starter energibunten trolig sentralt på midtbanen sammen med Joe Allen (24) når Liverpool gjester Crystal Palace i FA-cupens femte runde på Selhurst Park.

– Uansett hvor jeg spiller prøver jeg å forbedre meg, men jeg er mest komfortabel sentralt i banen. Jeg gir alltid 100 prosent og kjenner alle rollene jeg spiller, så posisjonen min er ikke så viktig.

Les også: Can bryr seg ikke om hvor han spiller

Liverpool-manager Brendan Rodgers (42) må komponere laget annerledes med både Lucas og Gerrard på sidelinjen, men det er ifølge PA lite trolig at manageren flytter Emre Can (21) frem på midtbanen.

– Emre har vært enestående siden han kom inn på laget. Jeg synes posisjonen til høyre i en backtreer passer ham godt. Han har vært strålende der, særlig med tanke på at han egentlig er en midtbanespiller som er flyttet ned, og han har vist frem sine ferdigheter med ballen, avslutter Henderson.