Henderson og Skrtel byttet ut

Både Jordan Henderson og Martin Skrtel ble byttet ut i kveldens privatlandskamper. Divock Origi fikk noen få minutter for Belgia, og Harry Wilson det samme for Wales U21 i EM-kvalifiseringskamper.

Jordan Henderson startet for England i privatlandskampen mot Italia i Torino, men ble byttet ut etter 74 minutters spill, på stillingen 1-0 til vertene. Andros Townsend utlignet til 1-1 fem minutter senere, etter pasning fra Henderson-erstatter Ryan Mason.

Martin Skrtel ble byttet ut i pausen da Slovakia vant 1-0 over Tsjekkia i en privatlandskamp i Bratislava. Skrtel pådro seg gult kort etter 24 minutters spill. Slovakia byttet tre spillere i pausen. Stillingen var da 0-0.

Simon Mignolet var ubenyttet reserve da Belgia vant 1-0 over Israel i en EM-kvalifiseringskamp i Tel Aviv. Marouane Fellaini scoret Belgias mål allerede etter ti minutters spill. Vincent Kompany ble utvist midtveis i annen omgang, og må stå over når Belgia møter Wales i sin neste kamp i EM-kvaliken. Divock Origi kom inn for Belgia i det 86.minutt.

Harry Wilson kom inn fra innbytterbenken i det 82.spilleminutt da Wales U21 slo Bulgaria U21 3-1 i en EM-kvalifieringskamp på Cardiff City Stadium.