Henderson oppfordrer Sterling til å signere

Jordan Henderson mener at Raheem Sterling bør signere en ny kontrakt med Liverpool så fort som mulig. Visekapteinen mener at Anfield-klubben er den riktige for Sterling på dette stadiet av karrieren.

Selv signerte Henderson en ny femårskontrakt verdt £100,000 i uken i går, og nå oppfordrer midtbanespilleren sin kollega til å gjøre det samme.

Sterlings kontrakt med Liverpool løper ut sommeren 2017, og han har så langt avslått Liverpools tilbud om en ny avtale.

- Jeg har kjent Raheem godt i noen år nå. Han er en god venn og min lagkamerat. Han må bare gjøre det han mener er best, men dersom jeg skulle gi ham et råd, vil det selvsagt være å si at dette er Liverpool. Jeg mener dette er det beste stedet for ham, sier Henderson til Liverpool Echo.

- Men til syvende og sist er det opp til ham selv å ta avgjørelsen. Han er en fantastisk spiller for oss. Jeg håper han blir her og utvikler seg videre sammen med oss. Han vil være en viktig brikke i det vi forsøker å oppnå.

- Daniel Sturridge og Philippe Coutinho har også skrevet under langtidskontrakter. De er to toppspillere som har satt standarden. Dersom vi kan få noen flere til å signere før sesongen er over, tror jeg virkelig vi har sjansen til å oppnå noe spesielt sammen.