Her er Liverpool-stjernene United frykter mest

Manchester Uniteds offisielle nettsted plukker ut fem Liverpool-spillere før lagenes møte på søndag.

Joe Allen (25), 16 kamper i Premier League 2014/2015
Waliseren tiltrekker seg sjelden den største oppmerksomheten, men den lille midtbanespilleren har vært viktig for Liverpool de siste månedene. Siden manager Brendan Rodgers la om til den vellykkede 3-4-2-1-formasjonen, har Allen i det stille briljert med sin presise pasningsfot, kloke fotballhode og nese for rom.
ManUtd.com
skriver:
«Allen har gitt Liverpool et skikkelig løft med sine effektive forestillinger denne sesongen. Han var enestående i møtet med David Silva da rødtrøyene møtte Manchester City.»

Les også: United sliter på topp

Saken fortsetter under bildet.


DOMINERTE: Joe Allen kledde av Manchester Citys midtbane da Fernandinho & Co besøkte Anfield.

Emre Can (21), 18 kamper i Premier League 2014/2015
Liverpools nummer 23 er en annen som har profittert på Rodgers' formasjonsendring. Tyskeren har spilte høyre midtstopper i backtreeren siden han kom inn som innbytter mot Burnley 2. juledag, og 21-åringen har imponert Liverpool-fansen med rå fysikk, pågangsmot og taktisk klokskap.
ManUtd.com skriver: «Med sin fart, kraft og glimrende evne til å lese spillet, kan Emre Can være løsningen som kaptein Steven Gerrards erstatter i Liverpool-laget.»

Les også: Mener presset er på Liverpool

Adam Lallana (26), 20 kamper i Premier League 2014/2015
Sommerkjøpet fra Southampton fikk de første ukene på Merseyside ødelagt av skader, men den kreative midtbanespilleren har funnet seg stadig bedre til rette på Anfield. Lallana har scoret fire mål og notert seg for tre målgivende pasninger i Premier League så langt, og han er like komfortabel med begge bein.
ManUtd.com skriver: «Lallana er taktisk fleksibel og kvikk til beins, og arbeidsmoralen hans gjør at motstanderens forsvar aldri får hvile. Han er også en god dribler og pasningsspiller.»

Saken fortsetter under bildet.


FRYKTES: Adam Lallana har funnet seg godt til rette på Anfield siden overgangen fra Southampton.

Simon Mignolet (27), 27 kamper i Premier League 2014/2015
Keeperen mistet plassen på Liverpool-laget før det motsatte oppgjøret mellom Manchester United og Liverpool i desember, men belgieren har funnet tilbake til storformen etter å ha returnert til startoppstillingen. De siste ukene har Mignolet vært strålende både på streken og ute i feltet.
ManUtd.com skriver: «Mignolets form har rettferdiggjort prislappen på 10 millioner pund. Med flere strålende redninger, har han hjulpet Liverpool til seks strake bortekamper uten baklengsmål.»

Saken fortsetter under bildet.


FULL STREKK: Simon Mignolet berget Liverpool ved flere anledninger mot Swansea.

Daniel Sturridge (25), 10 kamper i Premier League 2014/2015
Skadeproblemer ødela første halvdel av sesongen for Sturridge, som ikke spilte Premier League-fotball mellom august og januar. Spissen har virket noe rusten etter skadeavbrekket, men målteften har ikke forlatt den hurtige superspissen som scoret 24 mål på totalt 34 kamper forrige sesongen.
ManUtd.com skriver: «Selv om han ennå ikke har funnet tilbake til storformen fra forrige sesong, blir Sturridge en trussel på søndag – uansett om han starter eller kommer inn fra benken.»