Her er Liverpools Europa League-tropp

Jose Enrique har ikke fått plass i troppen som er sendt inn.

Tirsdag 1. september ved midnatt var fristen for å sende inn hvilke spillere som skal være med i Europa League. Nå er laget til Liverpool offentliggjort på UEFA.com.
 
Spillerne som er registrert fra Liverpool er:
 
Keepere: Simon Mignolet og Adam Bogdan.
 
Forsvar: Nathaniel Clyne, Kolo Touré, Dejan Lovren, Joe Gomez, Mamadou Sakho, Alberto Moreno og Martin Skrtel.
 
Midtbane: James Milner, Philippe Coutinho, Roberto Firmino, Jordan Henderson, Adam Lallana, Lucas Leiva, Emre Can, Joe Allen.
 
Angrep: Christian Benteke, Daniel Sturridge, Divock Origi, Danny Ings.
 
Dermed har Liverpool registrert 21 av potensielt 25 spillere til A-lista.
 
Jose Enrique, som tirsdag bestemte seg for å bli i Liverpool, har ikke fått plass i troppen til Brendan Rodgers til Europa League.  
 
Heller ikke Jon Flanagan, som har vært langtidsskadet er med i troppen. Det kan tyde på at man ikke regner med å ha ham tilbake før etter at gruppespillet er ferdig. Tre nye spillere kan legges til på lista før utslagsrundene, med frist 2. februar. 
 
Kriteriene for listen som er sendt inn, er at tilsammen åtte spillere må være «trent lokalt» i tre sesonger eller totalt 36 måneder fra de ble 15 til 21 år.
 
Maks fire av disse igjen kan være trent i en annen klubb i England i samme tidsperiode, men ikke nødvendigvis hos Liverpool.
 
Clyne, Gomez, Milner, Henderson, Lallana, Allen, Sturridge og Ings er alle lokalt trente-spillere, men i en annen klubb enn Liverpool.
 
Det kan også være grunnen til at Liverpool bare har fylt opp 21 av potensielt 25 plasser, at de ikke har nok spillere som er trent i klubben mellom 15 og 21 år i troppen. Dermed har de isteden latt fire plasser stå åpne. 
 
Spillere som er født etter 1. januar 1994, og som har kunnet spille for klubben i to år etter at de fylte 15 kan bli ført opp på den såkalte B-lista gjennom hele sesongen.  Dette gjelder blant annet Jordon Ibe og Jordan Rossiter.