Hevder at det har vært nye samtaler

Forhandlingene om en ny kontrakt til Jordan Henderson skal være i gang, ifølge Daily Express-journalist Paul Joyce, som legger til at «det går i riktig retning» med tanke på en forlengelse.

Tidligere denne uka meldte James Pearce i Liverpool Echo at forhandlingene med 24-åringens representanter hadde blitt satt på vent fordi partene uenige om lønnsbetingelsene, men nå er de nærmere en ny avtale, skriver Daily Express.

Henderson er blant spillerne Liverpool ønsker å beholde i klubben, og Steven Gerrard har påpekt hvor viktig det er at visekapteinen blir satset på. Ifølge Pearce i lokalavisen har Henderson et ønske om 120.000 pund i uka, noe som vil gjøre ham til blant de best betalte i klubben, mens Liverpool hittil har tilbudt ham 80.000 pund.

Les også: Håper på ny avtale

Samtidig er situasjonen med Raheem Sterling og hans representanter en litt annen. Brendan Rodgers sa til pressen på Melwood at 20-åringen ikke kommer til å forlenge kontrakten før sommeren fordi han ville konsentrere seg om fotballen, men la til at spilleren fortsatt trives på Merseyside.

– De vil vente til etter sesongen, og jeg er sikker på at vi finner en løsning til sommeren, uttalte Liverpool-sjefen, som beskrev klubben som den beste utviklingsarenaen for ham.