Hevder duo også er ferdig

Gary McAllister og Sean O’Driscoll følger trolig Brendan Rodgers ut porten på Anfield.

Klubben nevnte ikke Rodgers’ støtteapparat i pressemeldingen som bekreftet avskjeden i går kveld, men det forventes at nesten hele mannskapet skiftes ut ved ansettelse av ny manager.

Det betyr at blant andre førstelagstrener McAllister og assistentmanager O’Driscoll, som begge ble ansatt i sommer, sannsynligvis er ferdige allerede – etter bare åtte ligakamper.

Nottingham Post skriver riktignok at O’Driscoll fortsatt er i klubben, og ifølge Liverpool Echo var det forventet at duoen skulle lede treningene med spillerne som ikke er på landslagssamling denne uka, men nå spekuleres det i det motsatte.

Lijnders kan bli værende

«O’Driscoll og Gary Mac har også forlatt klubben», skriver journalist Alex Miller, som samtidig tror tidligere Liverpool-spiller Dietmar Hamann får en ny rolle i klubben. Spillerutvikler Pepijn Lijnders forventes i tillegg å bli værende.

Saken fortsetter under.

BLIR I KLUBBEN? Lijnders overlever trolig Rodgers-sparkingen.

Ifølge de sterkeste ryktene har også keepertrener John Achterberg, som har vært i klubben i seks år, fått sparken fra støtteapparatet, noe som betyr at det kun er Lijnders, hvis ryktene stemmer, som blir igjen etter Rodgers-sparkingen.

Klopp tar med seg assistenten?

Selv om klubben ennå ikke har bekreftet skjebnene, stemmer det med påstandene en bosnisk avis, Pravda, kom med allerede før Merseyside-derbyet i går. De meldte at Rodgers ville få sparken etter kampen, hevdet at Jürgen Klopp skal ta over, og at han får med seg Zeljko Buvac, assistenten i Borussia Dortmund, til Anfield.

Les også: Mener Klopp passer strukturen best

I formiddag meldte Sky Sports at Liverpool hadde kontaktet representantene til både Klopp og italienske Carlo Ancelotti, som er de heteste kandidatene til å ta over klubben. Liverpool-ledelsen satser på at den nye manageren er klar til bortekampen mot Tottenham lørdag 17. oktober.