Hilsen fra Rafa til Steven

Rafael Benitez sier at Steven Gerrard er en av de beste spillerne han noen gang har arbeidet med, kapteinen som startet comebacket i Istanbul.

Til Liverpool Echo sier Benitez at Steven alltid gikk foran som et godt eksempel.

Det var han som tok føringen den minnerike kvelden i Istanbul da han forandret kampen med sin redusering til 1-3 mot Milan.

Det var også en kveld hvor han viste sin allsidighet, da han begynte på midtbanen, fortsatte bak en spiss sammen med Luis Garcia, før han endte opp nærmest som back.

Han var en spiller som i utgangspunktet løp fra straffefelt til straffefelt, men som lærte å spille i forskjellige posisjoner, inkludert ute på høyrekanten hvor han scoret over 20 mål en sesong. Ifølge Rafael Benitez var han imidlertid aller best da han var rett bak spissen Fernando Torres, med sin touch og pasningsspill.

Ifølge Rafa var han en spiller som interesserte seg for taktikk og ble mer moden som spiller og menneske hvert eneste år.

Benitez mener det ikke var lett for Gerrard å forholde seg til tilbud fra en klubb som Chelsea, men at han på Liverpool var kapteinen og legenden. Han ville aldri vært like viktig for et annet lag.

Måten han var med å vinne i Istanbul 2005 og Cardiff 2006 vil alltid være der for ham og alle andre røde, fansen som han har gitt så mange store øyeblikk.

En kan lese hele hilsenen/intervjuet til Rafael Benitez her.