Hodgson usikker på om Sterling spares

England skal spille EM-kamp mot Litauen og privatlandskamp mot Italia. Det har vært hevdet at Raheem Sterling vil bli spart til sistnevnte kamp, men landslagssjef Roy Hodgson kan ikke bekrefte det.

England leder suverent gruppe E i kvalifiseringen til Euro 2016, seks poeng foran tre øvrige lag etter fire kamper. Et av disse lagene er Litauen, som England møter på Wembley fredag kveld.

Fire dager senere spiller de med tre løver på brystet privatlandskamp mot Italia på fremmed gress. Manager Roy Hodgson har tidligere antydet at flere spillere kan bli spart til den kampen, inkludert Raheem Sterling som sliter med en vond tå. Hodgson vil imidlertid ikke bekrefte at så blir tilfellet.

- Jeg har ikke bestemt meg, sier Hodgson på spørsmål om Raheem Sterling skal være med mot Italia. – Det er en klar mulighet for at han kan bli hvilt og det samme med James Milner som har spilt en stund med et kneproblem.

- Det er disse to og det kan også være andre som vi vil vurdere, fortsetter Roy Hodgson til Daily Express.

- Når det gjelder Raheem behøver han spesialbehandling og hvem vet, hvis det går bra i morgen kveld da kan kanskje være det lureste å ha la noen andre få sjansen.

Den siste uttalelsen kan tyde på at Raheem Sterling vil starte mot Litauen. Liverpools øvrige representant i den engelske troppen er Jordan Henderson, mens Adam Lallana og Daniel Sturridge er blitt sendt hjem med skader.