Holder nullen tredje oftest i Premier League

Liverpool-keeper Simon Mignolet (26) har ikke sluppet inn et seriemål siden første nyttårsdag.

Før Tottenham kommer på besøk til Anfield i morgen, står Liverpool-keeper Simon Mignolet uten baklengsmål i Premier League på 390 minutter. Det skriver den engelske tabloidavisen Daily Mail.

Siden Leicester utlignet til 2-2 på Anfield første nyttårsdag, har Sunderland, Aston Villa, West Ham og Everton alle mislyktes med å finne veien til nettmaskene bak Mignolet. Dermed er belgieren oppe på tredjeplass på listen over keepere som har holdt nullen flest ganger i Premier League denne sesongen.

Les også: Tror triumfen gir laget et løft

Mignolet har holdt buret rent i åtte av 22 kamper, mens Southampton-keeper Fraser Forster topper statistikken med 11 rene bur på 24 kamper. Deretter følger Swansea-keeper Lukasz Fabianski med ni nuller på 23 kamper. Mignolet og West Bromwich-målvakt Ben Foster har holdt nullen åtte ganger hver og deler bronseplassen på statistikken, men WBA-keeperen har spilt én kamp mer enn Mignolet.

Saken fortsetter under videovinduet.


(Video med tillatelse fra TV 2.)

Profilerte burvoktere som Thibaut Courtois (Chelsea), David de Gea (Manchester United) og Hugo Lloris (Tottenham) har holdt nullen  henholdsvis sju, sju og seks ganger for sine klubber.

Les også: Brukte vrakingen som motivasjon

Siden Mignolet kom tilbake på laget etter vrakingen mot Manchester United i desember, har han kun sluppet inn tre mål. Swansea og Leicester (2) er de eneste som har maktet å score på ham.