Hyller tomålsscoreren

Brendan Rodgers hyller tomålsscorer Daniel Sturridge etter 3-2 seieren over Aston Villa.

- Det var en god forestilling når det gjaldt kreativitet og innsatsen spillerne la for dagen. Jeg synes de var enestående, og dette var en veldig kjærkommen seier for oss, uttalte Rodgers på pressekonferansen etter matchen.

- Sist vi gjorde tre mål var da Sturridge startet mot Tottenham her. Dersom du skal kunne kjempe i toppen av tabellen må du ha kvalitetsspillere, og vi har noen veldig gode spillere her. Daniel Sturridge har vist gjennom sin tid her at han er en spiller i toppklassen. Når en slik kvalitetsspiller er ute av laget, kan du lide som en følge av det, fortsatte Liverpool-manageren.

- Jeg synes Daniel var strålende i dag. Han er trolig skuffet over at han ikke gjorde hat-trick, men totalt sett var hans spill og to scoringer enestående.

(Video med tillatelse av TV 2)

- Han hadde også noen gode kombinasjoner med unge Danny Ings, som dessverre ikke kom på scoringslista i dag, men jeg synes han spilte en viktig rolle på topp med Daniel. De viste at de forstår hverandre, slik gode spillere gjør. Begge er i stand til løpe inn bak forsvarsrekka til motstanderen, og begge kan møte. De presset ballfører veldig bra. Det var veldig godt å se.

(Video med tillatelse av TV 2)

- Milner er en klassespiller

Rodgers hadde også noen velvalgte ord om kaptein James Milner, som ble kåret til Liverpools beste av liverpool.no. 

- Han er en proff i toppklassen. Han har kommet hit og fått mye større ansvar enn han har hatt tidligere, noe som var en av grunnene til at han ønsket å komme hit. Det var bare et spørsmål om tid før han kom til å score, for det har han gjort jevnlig gjennom hele karrieren sin. Det var en vidunderlig avslutning med venstrebeinet som ga oss en god start på kampen.

Dagens seier var Liverpools første siden 1-0 seieren over Bournemouth i august.

- Jeg synes det var en god prestasjon, men vi tar ikke av på grunn av dette. Vi spilte bra, men vi har da også gradvis spilt bedre. I de tre siste kampene har vi begynt å skape sjanser her på hjemmebane. Vi har hatt ballen mye, og jeg tror vi har hatt rundt 80 avslutninger totalt på de tre kampene. I dag var vi mer effektive, og fikk belønning for alle sjansene vi skapte. Det vil gi spillerne litt selvtillit. Nå skal vi komme til hektene igjen, og fokusere på neste kamp, avsluttet Rodgers.