Hyypiä blir gjerne Rodgers assistent

- Det ville vært stort å jobbe for en klubb jeg elsker, sier Sami Hyypiä om den ledige jobben i Liverpools trenerteam.

Det har skjedd store omveltninger i Liverpools trenerteam de siste dagene, etter at det ble kjent at både assistentmanager Colin Pascoe og førstelagstrener Mike Marsh er ferdig i klubben.

En av de som er nevnt som mulig arvtager for Pascoe, er Sami Hyypiä. Og selv tar han gjerne en jobb på Anfield.

- Det ville vært stort å jobbe for en klubb jeg elsker. Jeg ville definitivt være interessert om Liverpool mener jeg kunne hjelpe dem. Jeg har fantastiske minner fra min tid i klubben, sier Hyypiä til Express.

Hyypiä var en av heltene fra Istanbul i 2005, og spilte hele 464 kamper for Liverpool mellom 1999 og 2009.

Saken fortsetter under bildet.

Etter at han forlot Liverpool i 2009, dro han til Bayer Leverkusen der han avsluttet karrieren etter 2011-sesongen. Etter det ble han assisterende manager for både Leverkusen og Finland, før han tok over som manager i Bundesliga-klubben i 2012.

Han ledet laget til tredjeplass i Bundesliga i 2012/2013, men måtte gå i 2014. Etter det fikk han jobb i Brighton. Manager-karrieren der varte bare i seks måneder.

- Min karrierestige som manager var bratt, og jeg har tenkt mye på ting mens jeg har hatt fri. Hvis det ikke er noen interessante muligheter som manager, da ville jeg være klar for å være assistent.

- En slik rolle ville gitt meg mye erfaring. Det ville ikke vært et problem for meg. Jeg føler meg klar for å jobbe med fotball igjen, sier Hyypiä.