Iago Aspas får trolig tillit fra start

Sevilla-trener Unai Emery gir trolig benkesliterne sjansen når laget møter Granada i cupen i kveld.

Liverpool-utleide Iago Aspas (27) er i Sevillas 19-mannstropp til kveldens Copa del Rey-møte med Andalucía-rival Granada. Iago Aspas & Co. leder 2-1 etter den første kampen mellom lagene.

Les også: Luis Alberto og Málaga tok seg videre

I ligaen er leiesoldaten reserve for stjernespissen Carlos Bacca (28) og effektive Kévin Gameiro (27), men i cupen har Iago Aspas fått sjansen til å vise seg frem. Galisieren scoret hat-trick i begge kampene mot Segunda-laget Sabadell i forrige runde, mens han kom inn som innbytter i bortekampen mot Granada.

Den siste tiden har den Liverpool-utleide angriperen vært i hardt vær i Sevilla. Da han satt på benken i ligatriumfen mot Celta for en drøy uke siden, meldte han «alltid de samme endringene» i retning trener Unai Emery. Lagkamerat Denis Suárez skyndte seg og plantet armen foran munnen til Iago Aspas, men skaden var allerede skjedd. Spanske leppelesere lyktes nemlig med å tolke hva 27-åringen hadde sagt.

Les også: Innhopp for Iago Aspas

Hendelsen har skapt furore i sosiale medier, men trener Emery bærer ikke nag til Iago Aspas. I stedet tror blant annet den spanske sportsavisen Marca at spissen får lede Sevilla-angrepet på Ramón Sánchez Pizjuán i kveld. Kampen kan du for øvrig se direkte på C More Fotball fra klokken 22.00.