Ibe delte Daniels triksevideo til 500.000 følgere

– Det gir sinnssykt mye motivasjon til å fortsette med triksinga. Drømmen er jo å leve av det, sier norske Daniel Nilsen.

Jordon Ibe har hele 517.000 følgere på Instagram. Men følger bare 189 selv. En av dem er den trønderske 19-åringen Daniel Nilsen.

Tirsdag delte Ibe også en video av Nilsen som viser fram sine trikseferdigheter, ikledd Liverpool-drakt, til sine følgere.

Utrolig stort

– Jordon følger meg både på Twitter og Instagram, og har spesielt i den siste tiden likt så og si alt jeg har lagt ut på Instagram. I forrige uke kommenterte han i tillegg den samme videoen han i går repostet.

– Jeg synes dette er veldig artig, fordi det virker som om han beundrer det jeg driver med, og det er ganske stort, fordi jeg ser jo opp til han og alle andre i Liverpool. Og da er det utrolig stort for meg at han liker det jeg gjør og synes det er imponerende, sier Liverpool-supporteren til Liverpool.no.

 

⚽️💯 @daniel_nilsen

En video publisert av Jordon Ibe (@jordon_ibe)

Daniel driver med noe som heter «Football Freestyle», som naturlig nok krever ekstremt med trening.

– Det at kanskje et av Englands største fotballtalent liker, kommenterer og til og med reposter triksevideoene mine er ganske uvirkelig egentlig. Det gir iallfall sinnssykt mye motivasjon til å fortsette med triksinga. Drømmen er jo å leve av det. Ja, det er faktisk mulig, sier Daniel.  

Til VM? 

19-åringen har en fortid som guttespiller i Rosenborg, men sluttet med fotball sommeren for to år siden.

– Det var da jeg begynte å satse på triksinga. Så jeg har holdt på aktivt med det i overkant av to år. Og som jeg nevnte, så er drømmen å leve av det og jeg satser på det. Så ja, jeg har show på diverse arrangementer. Og skal mest sannsynlig være med på VM i triksing neste år, sier han.

Etter at Ibe delte triksevideoen tirsdag har Daniel allerede fått 1000 nye følgere på Instagram.

- Jeg er selvfølgelig Liverpool-supporter! Det har jeg alltid vært, og det kommer jeg alltid til å være! Har tatovert «YNWA» på armen, sier han.

Og Daniel håper virkelig at hans nye fan Jordon Ibe også framover skal få mye spilletid.

– Han er jo et veldig stort talent, og jeg håper også Klopp legger merke til det, og at han får sjanser også under Klopp, sier Daniel.

Her kan du se flere triksevideoer på Daniels YouTube-konto.

Her kan du følge han på Instagram.