Ibe klar til å ta vare på sjansen

Med Coutinho og Firmino foreløpig ikke tilbake i spill, og Sterling solgt, kan dette være sommeren hvor Jordon Ibe får sin store sjanse.

Jordon Ibe har vært en av flere spillere som har positiv under pre-season. I Liverpools 4-3-3 startet 19-åringen siste kamp på høyreflanken, med Divock Origi i midten og Adam Lallana på motsatt kant. Etter spill i Copa America vil Philippe Coutinho og Roberto Firmino kun få spilt én treningskamp før ligastarten mot Stoke, og Raheem Sterling er som kjent heller ikke lenger i klubben, som kan åpne muligheten for at en spiller som Ibe kan være inne på startelleveren når sesongen begynner.

Les også:  - Veldig stort potensiale

- Fotball dreier seg om å ta vare på sjansene, erkjenner Jordon til LFCTour.com.

- Raheem er en stor spiller, men forhåpentligvis kan jeg nå få sjansen til å spille og vise overfor manageren at jeg kan prestere i Premier League.

- Nathaniel har stor fart, han kom løpe opp og ned langs høyrekanten og han er en god forsvarsspiller, sier Ibe videre om nyervervelsen Nathaniel Clyne, som han har hatt et godt samarbeid med langs høyresiden.

- Det var en god kamp for oss, jeg og de andre spillerne trivdes med kampen og det var en fin seier, fortsetter Jordon Ibe om 2-0 mot Adelaide.

- Alle de nye spillerne har kommet inn og gjort det godt. Jeg trives å spille på høyresiden sammen med Nathaniel.

I den samme kampen mot Adelaide fikk Jordon også en assist til 1-0 av James Milner, mens Danny Ings scoret sitt første mål med en liverbird på brystet som sørget for 2-0.

- Det var herlig å se Danny få sitt første mål, istemmer unggutten. – Jeg har snakket med ham og han ønsket sterkt å få en scoring. Han er en god spiller og jeg er glad på hans vegne. Han gjør løp bak forsvaret, han er kjapp og du kunne se hvor bra han var i Premier League forrige sesong. I likhet med de andre nye spillerne kan han forhåpentligvis komme inn og gi laget en ny stil og bringe med seg scoringer.