Ibe skriver trolig under på ny langtidsavtale

Liverpool-stjerneskuddet Jordon Ibe (19) nærmer seg ny kontrakt med Anfield-klubben.

Den engelske avisen Daily Mail melder at Jordon Ibe skriver under på en ny og forbedret Liverpool-kontrakt innen kort tid. 19-åringens nåværende avtale med rødtrøyene løper ut sommeren 2017.

Les også: Slik er historien om Jordon Ibe

I februar meldte den britiske tv-kanalen ITV at Ibe hadde undertegnet en ny femårsavtale med Liverpool, men opplysningene ble aldri bekreftet av Anfield-klubben. Tidligere i vår skrev flere journalister med tette bånd til Liverpool at Ibe hadde fått tilbud om en kontraktsforlengelse etter å ha returnert fra utlån i Derby.

Saken fortsetter under bildet.


ÅPENBARING: Jordon Ibe har glitret i Liverpool-trøya siden han kom tilbake fra utlån hos Championship-klubben Derby County.

Ibe er for øvrig med i LIverpool-troppen som møter Newcastle på Anfield i morgen kveld. Ifølge manager Brendan Rodgers har nemlig unggutten vært «sensasjonelt god» på trening den siste uka.

Jordon Ibe har vært ute med en kneskade siden Europaliga-kampen borte mot Besiktas i slutten av februar. Det ble først rapportert at kantspilleren ville være ute i fire uker, men leddbåndsskaden i kneet viste seg å sitte godt i. Derfor har Liverpool vegret seg for å risikere stortalentet i kamp før nå.