Ibe var Liverpools største trussel

Liverpool fikk ikke til mye mot Newcastle, men Jordon Ibe ga vertene problemer på kantene.

Simon Mignolet – 5: Slapp inn to mål, men kunne ikke gjøre stort annerledes med dem. Litt usikker med ballen, men fikk den som regel ut av farlig posisjon. Ellers ikke mye å gjøre.

Nathaniel Clyne – 5: Offensiv og alltid tilgjengelig på høyresiden, men fikk ikke til all verden selv om det var store rom å bruke. Gjorde sine saker greit bakover, og Newcastle fikk til lite på de rødes høyreside.

Martin Skrtel – 5: Vanskelig kamp for slovaken, som ikke gjør spesielt mye feil, men klarte ikke å styre like mye som håpet i duellene med Cissé & co. Var uheldig og scoret selvmål etter pause, før han ble flyttet frem som oppspillspunkt på tampen.

Dejan Lovren – 6: Noen tekniske feil, men totalt sett en stabil kamp på et ok nivå. Flere gode taklinger, og han fikk ordnet opp i noen skumle dueller. Kom til svake noen avslutninger etter dødball i motsatt ende.

Alberto Moreno – 5: Surret litt i posisjoneringsspillet, og hurtigtoget var på langt nær like mye med fremover som han er i stand til. Uheldig som fikk en scoring feilaktig annullert for offside. Havnet i trøbbel mot beinharde Sissoko på kanten noen ganger.

Lucas Leiva – 4: Dette var et steg ned for 28-åringen. Fra start var han upresis i pasningsspillet og sløv med ballen, og han ble litt defensiv i duellene etter å ha pådratt seg kort allerede før pause. Kom aldri ordentlig inn i kampen, selv med noen sedvanlige, gode taklinger og brudd.

Joe Allen – 5: En av få spillere som klarte å holde noenlunde flyten i pasningsspillere i dag, men waliseren var mye mindre involvert i angrep enn på onsdag. Enkle, sikre valg med ballen – og brukbar defensivt. Fremover var det nokså tynt.

James Milner – 4: Dagens kaptein er tydelig ute av form, men han er god til å involvere seg i spillet på grunn av steinhardt arbeid. Milner fikk ikke til noe særlig med ballen, og han mistet den mange ganger gjennom oppgjøret.

Jordon Ibe – 6: Fryktløs, frisk og løpssterk med ballen, men den siste pasningen eller innlegget var ikke presis nok. Ibe var Liverpools farligste spiller, spesielt før pause, men ble hemmet av få og dårlige bevegelser foran seg. Byttet ut kvarteret før slutt. 19-åringen får bestemannsprisen.

Roberto Firmino – 4: Det var en kamp helt uten rytme for brassen, som ikke fikk til noe som helst samarbeid med spissen. Firmino løp mye og presset bra, men var ellers nokså anonym

Christian Benteke – 4: Ingen god ettermiddag på jobben. Han burde scoret fra snaut fem meter etter 21 minutter, og det var i det hele tatt en lite bevegelig Liverpool-spiss på topp den timen han fikk. Viste frem styrken i noen hode- og kroppsdueller.

Daniel Sturridge –: Fikk spille den siste snaue halvtimen, og kom til en stor mulighet etter å ha blitt spilt gjennom, men bommet med høyrefoten.

Adam Lallana –: Løp mye, forsøkte og var offensiv, men klarte ikke å sette sitt preg på kampen.

Divock Origi –: Rakk ikke å få til noe spesielt det kvarteret han var på banen.