Ikke helt fornøyd til tross for 5-2

Trener Neil Critchley var bare sånn passe fornøyd etter at hans gutter slo ut Derby i juniorcupen. Jordan Rossiter kun involvert med førstelaget denne uka.

Liverpool vant 5-2 mot Derby i den nasjonale juniorcupen, etter scoringer av Jerome Sinclair (2), Harry Wilson (2) og Sergi Canos. De røde er dermed klare for 1/8 finalen, hvor de møter Birmingham i hjemmekamp. Ifølge LFC TV vil den trolig bli spilt på Anfield.

Jordan Rossiter var ikke med i troppen mot Derby og vil ventelig være enten med fra start eller på benken mot Bolton i FA-Cupen til lørdag.

Trener Neil Critchley var ikke over seg av begeistring, selv etter en slik storseier.

- Jeg er fornøyd med resultatet og at vi går videre, men jeg vil hevde at vi har spilt bedre denne sesongen og tapt, forklarte Critchley til LFC TV etter kampen. – Vårt press var ikke som jeg ønsket og vi kontrollerte heller ikke kampen slik som vi legger opp til.

- Vi tok en tidlig ledelse før de utlignet etter en feil. De fikk så straffespark, og hadde nok en stor sjanse etter en feil fra oss, men Andy Firth i mål gjorde et par glimrende redninger. Det var en periode der hvor vi hadde litt flaks.

- Utover i kampen hadde vi noen glimrende øyeblikk hvor vi scoret flotte mål og kunne avgjøre det hele. Harry Wilson synes jeg hele tiden var en trussel, og han scoret på et glimrende frispark som han selv forårsaket og også på straffespark hvor han selv ble felt. Sergi Canos er en annen som du forventer vil kunne gjøre noe hver gang han er i nærheten av straffefeltet og han gjorde også en manns jobb.