Ikke satt noen konkret comeback-dato

Liverpool legger ikke press på Daniel Sturridge etter det langvarige skadeoppholdet.

Spissen tilbrakte hele sommeren i USA, der han jobbet med støtteapparatet til Boston Red Sox for å bli skadefri, og han returnerte til Merseyside forrige helg. Denne uka har han trent på Melwood.

Les også: Rush tror på fruktbart samarbeid i front

Tidligere er det spekulert i å at klubben håper England-angriperen skal bli klar til bortekampen mot Manchester United om to uker, men Brendan Rodgers sier de ikke haster med å få ham tilbake i spill.

– Det er ikke satt noen dato. Han har kommet tilbake fra Amerika, og han ser bra ut. Vi tar det uke for uke herfra. Det er ikke lagt noe press på ham, fortalte manageren til pressen fredag.

– Det handler om å la ham jobbe hardt og nærme seg nivået til resten av spillergruppa. Nå er han tilbake, og han er veldig begeistret og glad for å være sammen med lagkameratene igjen.

Christian Benteke, som kostet 32,5 millioner pund i sommer, har foreløpig tatt over spissplassen på Liverpool-laget, men James Pearce i lokalavisen på Merseyside tror Rodgers ønsker å kombinere angriperne i en 4–3–3-formasjon, med Roberto Firmino som den tredje av dem på topp.