Ilori: – Lånet kom i stand i siste minutt

Etter to sesonger i Liverpool håper Tiago Ilori at han endelig skal få sin Premier League-debut for Aston Villa.

Siste dag av overgangsvinduet ble relativt rolig sett med Liverpool-øyne. Men rundt 22 år gamle Tiago Ilori skjedde det saker. Først avviste han en overgang til Sunderland, før han helt på tampen av overgangsvinduet ble koblet til Aston Villa.

Klubbene fikk sendt inn en avtale bare minutter før overgangsvinduet stengte, og først to timer på overtid ble utlånsavtalen bekreftet.

– Det skjedde i siste minutt, så jeg er glad at jeg hadde en så god mulighet og jeg er veldig glad for å være her, sier Tiago Ilori til Aston Villa TV.

Ingen kamper for Liverpool

Ilori har sittet på benken tre ganger for Liverpool etter at han kom fra Sporting Lisboa for 7 millioner pund i 2013, men har ennå ikke fått noen offisielle kamper for Liverpool.

De to siste sesongene har han vært på lån i Granada og Bordeaux.

– Det har alltid vært en drøm for meg å spille i Premier League, og det var derfor jeg signerte for Liverpool i første omgang. Jeg er veldig glad for å forhåpentligvis få muligheten til det i Aston Villa, sier portugiseren, som får trøye nummer 2 i Birmingham-klubben.

25 prosent ved videresalg

Aston Villa betaler Liverpool en million pund for lånet, og har samtidig sikret seg opsjon på kjøp neste sommer.Villa må betale mellom 6 og 9 millioner pund neste sommer avhengig av hvordan han presterer i klubben.

Dersom Ilori blir Aston Villa-spiller på permanent basis, har Liverpool sikret seg retten til en fjerdedel av overgangssummen ved et eventuelt videresalg.

LES OGSÅ: Chelsea og Liverpool med flest spillere på utlån