Ince junior til Derby

Tidligere Liverpool-spiller Tom Ince har fullført en permanent overgang fra Hull City til Derby County.

Derby County melder på sine offisielle nettsider at Ince har signert en fireårskontrakt med klubben.

Overgangssummen har klubbene valgt å holde hemmelig, men ryktene vil ha det til at beløpet lyder på hele 4,75 millioner pund.

23-åringen var utlånt fra Hull til Derby i andre halvdel av forrige sesong, og imponerte tilstrekkelig, med 11 mål på 18 kamper, til at The Rams valgte å kjøpe ham.

I Derby blir Ince lagkamerat med en annen tidligere Liverpool-spiller som skiftet beite i sommer, nemlig Scott Carson som kom fra Wigan Athletic for tre uker siden.


Fikk en førstelagskamp i Liverpool

Tom Ince signerte sin første profesjonelle kontrakt med Liverpool som 16-åring foran 2010/11-sesongen.

Sønnen til tidligere Liverpool-kaptein Paul Ince fikk spilletid i førstelagets preseason-kamper sommeren 2010, og debuterte på førstelaget i ligacupnederlaget for Northampton i september samme år.

Han gikk på utlån til League Two-klubben Notts County den 1.november 2010. Ince ønsket ikke å forlenge sin kontrakt med Liverpool etter sesongen 2010/11, og forsvant til Blackpool for en kompensasjonssum sommeren 2011.

Mens han var Blackpool-spiller hadde han en periode på lån hos Crystal Palace i andre halvdel av 2013/14-sesongen. Etter at kontrakten hans med Blackpool løp ut gikk han så til Hull City i fjor sommer, hvor han signerte en toårskontrakt. I løpet av fjorårssesongen var han utlånt både til Nottingham Forest og Derby.

LES OGSÅ: HULL MÅ BETALE LIVERPOOL FOR TOM INCE