Ingen finner Finnan

Kommende mandag er det 10 år siden mirakelet i Istanbul. Alle Liverpool-spillerne som var med på å slå AC Milan i Champions League-finalen er invitert til å markere jubileet. Med unntak av en. Steve Finnan - som virker å være sunket i jorden!

Arrangøren av tiårsmarkeringen av Champions League-finaletriumfen i 2005 har nå gått til det skritt å gå ut med en etterlysning av Steve Finnan i Liverpool Echo!

- Ingen vet hvor han er, slår arrangøren fast.

De etterlyser nå noen som har sett ham på shopping, eller som er venner eller slektninger av den tidligere høyrebacken.

Mandag kveld vil alle Liverpools Champions League-vinnere fra 2005 være tilstede i Echo Arena under en storslått Istanbul-reunion – med unntak av en spiller – nemlig Finnan – om ingen får tak i ham innen den tid.

Finnan spilte bare første omgang på Atatürk Stadion den magiske mai-kvelden i 2005, men han spilte i alle utenom en kamp på veien til finalen.

Iren spilte totalt 217 kamper for Liverpool, og gjorde ett mål. Han spilte både i en ligacupfinale, en FA-cupfinale og en Champions League-finale for Anfield-klubben før han dro til spanske Espanyol i 2008. I 2009 skrev han under for Portsmouth, hvor han spilte sin siste profesjonelle kamp i FA-cupfinalen mot Chelsea i 2010, 34 år gammel.

Etter det har ingen med tilknytning til Liverpool FC verken hørt eller sett noe til Steve Finnan! Ingen kjenner til hans adresse, telefonnummer, eller hvor han oppholder seg!