Ingen ny transferstrategi

FSG vil ikke forandre på sine planer om at det skal hentes inn unge spillere som kan utvikles, men Brendan Rodgers sier at det er kritisk at den beste elleveren blir styrket i sommer.

Det er ventet at en rekke spillere vil forlate Anfield til sommeren, men det blir i første rekke spillere som i beste fall er på grensen av en startellever eller har vært på utlån. Brendan Rodgers ser fram til å beholde kjernen i årets tropp, samtidig som en kan styrke med spillere som er gode nok til å gå rett inn på laget. Manageren understreker imidlertid at transferstrategien til eierne fortsatt ligger der.

- Eierne har stor tro på sin modell, sier Rodgers til Liverpool Echo, etter at manageren har uttalt at man nå behøver kvalitet fremover kvantitet til spillertroppen.

- Måten de arbeider på har skaffet dem suksess i deres mange forretningsanliggender. De kommer ikke til å rive i stykker den strategien.

- De vil fortsette å støtte det de tror på, som er å hente inn unge spillere som kan bli utviklet.

- Dersom det finnes mulighet til å få tak i en rutinert spiller som kan hjelpe laget, og prisen er riktig, da er jeg sikker på at det er noe de vil se på.

- Ja, Stevie vil reise og det er noe vi må håndtere, men jeg tror kjernen i troppen forhåpentligvis vil være den samme til neste sesong, forklarer manageren på at det vil være en del som forsvinner før neste sesong, inkludert kapteinen Steven Gerrard.

- Vi behøver å hente inn en del spillere som kan styrke vår beste ellever, men det vil definitivt ikke bli like mange som i fjor sommer. Det vil bli mindre omveltninger i troppen.

- Vi er ute etter å styrke laget og det vil være kritisk for oss.