Ingen røde i aksjon i EM-kampene

Ingen Liverpool-spillere var i aksjon under kveldens EM-kvalifiseringskamper, men Mamadou Sakho spilte privatlandskamp for Frankrike.

Mamadou Sakho spilte hele kampen da Frankrike vant 4-0 over Armenia i en privatlandskamp i Nice i kveld. Liverpool-stopperen fikk for øvrig gult kort for en felling tre minutter før pause.

Emre Can var ubenyttet reserve da Tyskland overraskende tapte 1-0 for Irland i en EM-kvalifiseringskamp i Dublin. Shane Long ble matchvinner med en scoring tjue minutter før slutt. Resultatet betyr at bare ett poeng skiller Tyskland på førsteplass og Irland på tredjeplass i gruppe D når alle lagene i gruppen bare har en kamp igjen å spille. Polen ligger på andreplass.

Ubenyttet reserve var også Adam Bogdan, da Ungarn vant 2-1 over Færøyene i Budapest. Ungarn ligger på tredjeplass i gruppe F, ett poeng bak Romania, foran siste kampdag.

I samme gruppe vant Nord-Irland 3-1 over Hellas, uten at Ryan McLaughlin var i kamptroppen. Resultatet betyr at Nord-Irland er klare for EM i Frankrike allerede før sin siste kamp.

Lazar Markovic ble skadet under spill for Fenerbahce i Istanbul-derbyet mot Besiktas, og var derfor ikke i troppen til Serbia, som vant 2-0 i Albania. Serbia er sjanseløse til å nå EM.