Ingen spilletid for Kane

Liverpool-junior Herbie Kane ble sittende på benken da England U18 vant torsdag ettermiddag.

Som eneste Liverpool-spiller i England-troppen så Kane lagkameratene slå Nederland i en privatlandskamp på bortebane.

Ben Sheaf fra Arsenal sendte britene i en fortjent ledelse fra straffemerket like før halvtimen var passert på Sportpark ’t Slot i byen Capelle, før Tottenham-angriper Kazaiah Sterling fastsatte sluttresultatet til 2–0 etter en god kontring i andre omgang.

England byttet fire ganger etter pause, skriver det engelske landslaget på Twitter, men Kane, som spilte hele kampen da Liverpools juniorlag fikk bank i helga, var blant seks andre spillere som varmet benken gjennom samfulle minutter.

Dette var den første av to møter med Nederland U18 på bortebane. Neste kamp for Kane og lagkameratene spilles på samme bane kommende lørdag klokka 16.00.