Ingen undersøkelse før hevelsen er gått ned

Dejan Lovren må vente ett døgn til før han får svar på hvor alvorlig kneskaden er.

Dejan Lovren ble kraftig kvestet av West Bromwich-forsvarer Craig Gardner i gårsdagens batalje på Anfield. Midtstopperen forlot Anfield på krykker etter at Gardner hadde sust med full kraft inn i kneet hans med knottene først. Lovren ble båret av banen med oksygentilførsel, og en diger flenge i kneet som synlig bevis på Gardners voldsomme takling.

(Video med tillatelse av TV 2)

Liverpool Echo melder at flengen i høyre kne er sydd, men det blir ikke snakk om noen scan av kneet i dag, da den medisinske staben ønsker å vente til hevelsen går ned før man foretar ytterligere undersøkelser. Dette vil høyst sannsynlig skje i morgen, tirsdag.

Hvor lenge Lovren blir satt ut av spill vil avhenge av om undersøkelsene avdekker skader på leddbånd og korsbånd, men Echo mener at kroaten uansett er tvilsom til Liverpools hektiske juleprogram, med ligakamper mot Watford, Leicester og Sunderland før nyttårsrakettene skytes til værs.

Den gode nyheten for Liverpool er imidlertid at Mamadou Sakho ikke er langt unna et comeback etter sin kneskade. Franskmannen er tilbake i full trening etter å ha vært ute i fem uker. Echo tror at Sakho vil gå rett inn i startoppstillingen mot Watford på søndag.