Ings kan ikke lånes tilbake til Burnley

Burnley FC har lagt ut en pressemelding på sine offisielle nettsider, etter spekulasjoner om at Danny Ings er på vei til å skrive under for Liverpool, for så å bli lånt tilbake til Lancashire-klubben.

Pressemeldingen til Burnley lyder som følger:

«Etter økende spekulasjoner i media ønsker Burnley Football Club å gjenta sitt standpunkt når det gjelder spissen Danny Ings.

Ings har vært tungt linket til en permanent overgang til Liverpool det siste døgnet, og det har blitt antydet at han vil bli lånt tilbake til klubben for resten av sesongen.

Det er forbudt å gjøre dette i henhold til Premier League-regel V7, som slår fast at en spiller ikke kan bli kjøpt og lånt tilbake mellom Premier League-klubber i samme transfervindu.»

Daglig leder i Burnley, Lee Hoos, kommenterer også saken.

- Denne type overgang er i strid med Premier League-regel V7, og kan simpelt hen ikke skje. Dette er siste gang vi kommer til å kommentere spillerens fremtid. Gjennom dette vinduet har spilleren selv, Sean Dyche og formannen gjort det klart at han ikke kommer til å gå noen steder, og vi anser dette som siste ord i saken, uttaler Hoos.