Innbringende treningskamper i Australia

Liverpool er ventet å innkassere om lag £10M for to treningskamper i Brisbane og Adelaide kommende sommer. Det vil bli fullsatte arenaer med over 50000 tilskuere.

Ifølge Liverpool Echo vil LFC kunne bokføre et tosifret antall millioner pund for sommerens treningskamper i Australia. I 2013 spilte de røde foran 95000 fans på Melbourne Cricket Ground (MCG), mot Melbourne Victory.

Så mange tilskuere vil det ikke bli denne gangen, men en forventer å fylle opp Suncorp Stadium med kapasitet på 52000 mot Brisbane Roar og 53000 i Adelaide Oval mot Adelaide United.

Myndigheter sør i Australia skal betale Liverpool £800.000 for å komme til Adelaide, men gjestene fra Merseyside vil også beholde billettinntektene til om lag £3M. Med salg av ny drakt med «New Balance» forventer en totale inntekter på £5M, og det vil være et tilsvarende opplegg i Brisbane.

«Vi i klubben snakker fortsatt om kampen på MCG», sier ambassadør Robbie Fowler som nå er i Australia for å promotere kampene. «Jeg mener den støtten vi da hadde var uvirkelig og det var spesielt.»

For de som er interessert i billetter til disse kampene kan en gå inn på Liverpoolfc.com.

Liverpool vil trolig også spille to kamper i Østen, trolig i Kina og enten Indonesia eller Malaysia, men dette er ikke offisielt bekreftet.