Intet nytt om kontrakter til Ibe og Skrtel

Brendan Rodgers hadde intet nytt å berette angående nye kontrakter for Jordon Ibe og Martin Skrtel under dagens pressekonferanse på Melwood.

- Jeg har ingen nyheter angående det, men de er begge fortsatt i samtaler med klubben, svarte Rodgers på spørsmål fra pressekorpset.

Liverpool-manageren benyttet anledningen til å skryte av unge Ibe, om spilte 75 minutter mot West Bromwich i helgen, og blant annet hadde et susende skudd i tverrliggeren.

- Han er direkte og ønsker å skape og score mål. Det er slik vi har jobbet med ham opp gjennom årene, og han passer inn i spillestilen til laget. Vi skal være aggressive og score mål.

- Han er en veldig spennende spiller. Han ønsker å jobbe hardt. Vi har savnet ham i de kampene han har vært ute med skade. Vi har savnet hans hurtighet og gjennombruddskraft.

- Han har fortsatt en lang vei å gå før han er en ferdig utviklet spiller, men han har tatt noen spennende steg på veien. Han er en veldig god fotballspiller. Han elsker fotball, og ser mye fotball på TV.

- Han er et naturtalent. Han er den type gutt du ønsker å trene. Han har en vidunderlig balanse, kan gå begge veier, er veldig rask og har en veldig god teknikk. Han kan spille sentralt på midtbanen, men han elsker å være ute på vingen, for han elsker å havne i dueller en mot en.