Jevnt dyrt på Anfield

Sammenlignet med andre klubber i Premier League har Liverpool liten differensiering på sine billettpriser.

Sky har lagt ut informasjon om prisen på sesongbilletter for klubbene i Premier League til neste sesong.

De dyreste sesongbillettene på Anfield, som er de midtre seksjonene på langsidene Main Stand og Centenary Stand, koster £869. De billigste, som er i hjørnene på The Kop, har en pris på £710. Vi snakker da om billetter for voksne. Dette er liten skilnad på dyreste og billigste billett i forhold til andre klubber i Premier League.

En sesongbillett for juniorer, som er nødt til å kjøpe en fellesbillett sammen med en voksen, koster £180 over hele stadion.

Hvis en ser på de billigste billettalternativer på Anfield, £710, er det bare Arsenal og Tottenham som ikke kan tilby rimeligere alternativer enn det. På Emirates får du ikke billigere sesongbilletter enn til £1035, og på White Hart Lane er tilsvarende £765.

Hvis en sjekker de dyreste billettene kommer Liverpool bedre ut, hvor det er ti klubber som har en høyere makspris, mens det er åtte som har en lavere pris. Ikke uventet tilhører London-klubbene Arsenal, Chelsea, Crystal Palace, Tottenham og West Ham disse, selv om Palace sammen med Bournemouth skal gjelde for VIP-plasser.

Også på juniorbilletter ligger Liverpool sånn omtrent midt på treet.