Johnson: - Det trengs forandringer

Glen Johnson regner med at han blir en av spillerne som drar fra Liverpool. Men han mener det ikke bør stoppe med det.

Glenn Johnson er etter alle solemerker en av spillerne som forsvinner fra Anfield i sommer. Det innser han også selv.

- Selvsagt. Jeg har ingen kontrakt. Jeg tror ikke det vil forandre seg, men vi får vente og se, sier Johnson i et intervju med Liverpool Echo.

Tidligere denne uken, var Johnson på listen over spillerne Echo tror må finne seg en annen arbeidsgiver. Ifølge avisens kilder skal Mario Balotelli, Fabio Borini, Rickie Lambert, Sebastian Coates, Luis Alberto og Jose Enrique også være på vei ut fra Anfield.

LES OGSÅ: Vi tror 13 spillere forsvinner

Men selv om Johnson snart forlater klubben, er han klar på at Liverpool trenger å gjøre flere endringer i sommer - en overhaling er ordet Liverpool Echo bruker om det som er i vente.

Saken fortsetter under bildet

- Gjøre laget sterkere

- Det trengs forandringer. Det er det samme hvert eneste år, og alle lag vil prøve å forsterke laget i sommer, med tanke på neste sesong. Denne klubben trenger å gjøre det også, sier Glen Johnson til Liverpool Echo.

- Vi har noen fantastiske unge spillere, men vi sier det samme hvert eneste år - vi har alltid noen gode unge spillere som kommer fram. Klubben har litt å gjøre i sommer i forhold til spillerne som er her i dag, og å hente nye spillere. Og det handler om å gjøre laget så sterkt som mulig til seriestart, sier han.

- Alle vil avslutte høyest mulig

Etter tirsdagens tap mot Hull, er sjansen for en Champions League-plassering nærmest umulig. Men Johnson slår hardt tilbake mot de som mener enkelte i laget vil sabotere for Europa League-spill.

- Alle lag ønsker å avslutte så høyt opp på tabbelen som mulig. Med Europa League får man mange flere kamper, men det er en konkurranse man heller vil være med på enn ikke. Vi er alle profesjonelle. Hvis ikke ville vi ikke vært i en klubb som Liverpool, sier han.

LES OGSÅ: Her er Liverpools fem muligheter for europacup-spill