Jones til Accrington Stanley på lån

Liverpools unge forsvarer Lloyd Jones har sluttet seg til League Two-klubben Accrington Stanley på et 28 dagers ungdomslån.

Liverpool FC bekrefter at Lloyd Jones har skrevet under en låneavtale Accrington Stanley. Det dreier seg om et såkalt ungdomslån, som vil strekke seg over 28 dager.

Jones kom til Liverpool fra Plymouth for fire år siden. Han satt på benken for førstelaget i bortekampen mot Fulham i mai 2013.

Tidligere denne sesongen var Jones på lån i Cheltenham sammen med Liverpool-kompisene Kevin Stewart og Jack Dunn. 19-åringen spilte seks kamper for klubben med tilhold på Whaddon Road.

Den kommende måneden blir han altså å finne i Accrington, under Liverpool-fødte John Colemans ledelse. Stanley ligger for tiden på 15.plass i League Two.

- Jeg er kommet hit for å spille førstelagsfotball på lørdager, og jeg ser frem til utfordringen, sier Jones til Accrington Stanleys offisielle nettsted.

- Jeg har allerede vært i Cheltenham denne sesongen, så jeg er ikke helt fersk i denne ligaen. Det tror jeg vil være til hjelp. Jeg håper å begynne med tre poeng på lørdag.

- U21-fotball er fint for utviklingen din, men dette er den virkelige verden, der du får spille virkelig fotball.

- Jeg har kommet hit for å lære. Forhåpentligvis vil dette oppholdet være til hjelp for meg i min fremtidige karriere.

Stanley-manager John Coleman er godt fornøyd med tilveksten til sin stall.

- Forsvaret er trolig den lagdelen hvor vi er litt underbemannet, så Lloyd er en fin tilvekst til troppen vår, sier han.

- Hans erfaring på dette nivået med Cheltenham vil hjelpe ham. Vi har gode gutter her, og han vil passe godt inn.

Jones har fått trøye nummer 5 i Accrington, og går rett inn i troppen til lørdagens bortekamp mot Burton Albion. 

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - sjekk ut denne linken!