Jordon Ibe: -Klarer ikke å se behovet for en agent

Det er nok av fotballagenter som har gjort seg bemerket på Anfield de siste årene. Jordon Ibe går i en helt annen retning. Nå skal han også ha blitt enig om ny kontrakt.

Raheem Sterlings agent Aidy Ward har skapt masse furore på Anfield de siste månedene. Han er bare en av mange fotballagenter som har skapt irritasjon blant klubber og supportere i engelsk fotball de siste årene.

Det trenger ikke Liverpool være redd for med Jordon Ibe.

- Jeg har ikke en. Jeg har ikke tro på dem, sier Jordon Ibe til Liverpool Echo, om agenter.

Det finnes sikkert mange agenter som kan tenke seg å samarbeide med Liverpools nye stjerneskudd, men 19-åringen lar isteden foreldrene ta seg av businessen utenfor banen.

Saken fortsetter under bildet

Ibe

- Jeg ser bare ikke behovet for en agent egentlig. Foreldrene mine gjør den samme jobben, og familien vil alltid være nummer en for meg. De er de beste folkene for meg. De gir meg alle råd jeg trenger, og da har jeg også beslutningen om det økonomiske. Jeg klarer ikke å se hva en agent kan gjøre for meg, som foreldrene mine ikke kan, sier Ibe til Liverpool Echo.

Avisen hevder også at Ibe skal ha blitt enig om en ny femårsavtale, selv om det ikke er formalisert eller bekreftet offisielt ennå.

Ibe selv bekrefter det heller ikke direkte, men til Mirror legger han ikke skjul på at han vil fortsette i klubben.

- Liverpool vil at jeg skal bli her, og mamma og stefaren min ordner det med klubben. Så forhåpentligvis er alt i orden ved slutten av sesongen. For det er her jeg vil være, sier Ibe.

LES OGSÅ: Her er 6 ting LIverpool-fans kan glede seg over