Juniorlaget tapte 2–3 for Brighton U18

Det røde U18-laget gikk på en smell da de møtte Brighton på sørkysten i ettermiddag. Jake Brimmer var tilbake på banen etter skaden, mens Herbie Kane scoret begge målene for bortelaget.

Rødtrøyene tapte dermed sin andre strake bortekamp. Nå står de med to nederlag, én seier og ett uavgjortresultat i play-off-serien, og det gjenstår tre tellende kamper av sesongen.

Likevel sier trener Neil Critchley (bildet) seg fornøyd med opptredenen i dag. Liverpool spilte bra og skapte en rekke store målsjanser, skriver klubben på sine nettsider. Men dårlig treffsikkerhet foran mål ble til slutt noe hjemmelaget utnyttet maksimalt.

Les også: U17-laget spilte turnering i Nederland

– Det var en skikkelig bra kamp, og vi spilte veldig bra. Vi havnet under 0–1, men Herbie scoret to ganger og ga oss ledelsen. Vi var dominante i andre omgang, men manglet teften foran mål, for vi hadde noen store sjanser til å avgjøre kampen, og guttene fortjente overhodet ikke å tape, forteller Critchley.

De svært unge gjestene, som hadde ballen klart mest, ble utover i kampen straffet med kontringer imot, og seiersmålet til effektive Brighton kom i det siste ordinære spilleminuttet.

Liverpool U18: George; Whelan, Polgár, Owens; Johnston, Alexander-Arnold, Virtue (Watts), Dhanda (Brimmer); Kane, Whyte (Dobie); Nicholas