Kampene kommer tett som hagl

Med et Liverpool-lag som fortsatt er med i begge de nasjonale cupene, i tillegg til Europa League, blir kamp-programmet atskillig tøffere denne vinteren en tilfellet var i fjor.

Liverpool er midt inne i et grufullt tett kamp-program, der man garantert vil spille sju midtuker på rad, og hele ni midtuker på rad om man slår Besiktas i neste runde i Europa League.

Hardkjøret startet med bortekampen mot Aston Villa den 17.januar, og ved avansement mot Besiktas og til 6.runde i FA-cupen vil Brendan Rodgers sitt mannskap spille to kamper hver eneste uke helt frem til og med hjemmekampen mot Manchester United søndag 22.mars. Det vil i så fall si hele 19 kamper på drøye to måneder!

Ved tap for Bolton i omkampen i 4.runde av FA-cupen kan man trekke fra to kamper på dette tettpakkede kamp-programmet, og ved tap for Besiktas ytterligere to. Men uansett vil Liverpool garantert spille minst 15 kamper over en periode på 9 uker.

Omkampen mot Bolton blir Liverpools 37.kamp denne sesongen. De spilte 43 i hele fjorårssesongen. Denne sesongen kommer de røde garantert til å spille minst 54 kamper. Ved ytterligere avansement i FA-cupen, ligacupen og Europa League kan man fort runde 60 kamper før sesongen er omme.