Kan miste jobbene etter sommerhandelen

To medlemmer av Liverpools transferkomité skal ligge tynt an før klubbens evaluering av sesongen.

Selv om Brendan Rodgers stilling ikke skal være tema etter en skuffende sesong, ble det tirsdag kjent at han må svare på en rekke tøffe spørsmål i evalueringen etter sesongen.  

Rodgers må i møtet i Boston overbevise de amerikanske eierne om at han er rett mann for jobben, og forsikre dem om at han går i samme retning som dem. 

Men ifølge The Independent, skal klubbens rekruteringsansvarlige Dave Fallows og analysesjef Michael Edwards jobber være mer utsatt.

- Deres statistikkdrevne tilnærming til rekruttering, har vært en nøkkelfaktor i klubbens kjøp på 110 millioner pund sist sommer, skriver Ian Herbert. 

At mange av disse kjøpene ikke har slått til, har fått det til å murre i korridorene på Anfield. 

Fallows kom fra Manchester City, hvor han hadde en rolle med å organisere hvem som skulle speide på ulike transfermål, skrive rapporter og anbefalinger, og bygge opp en database av spillere som var vurdert. Edwards ble ansatt av tidligere director of football Damien Comolli, som sluttet i 2012. De to jobbet sammen i Tottenham.

De andre medlemmene av transferkomiteen skal være sjefsspeider Barry Hunter, som også kom fra Man City, Rodgers, chief executive Ian Ayre og Mike Gordon fra FSG.