Kapteinen skal undersøke skaden i USA

Jordan Henderson har reist til USA for å få eksperthjelp for hælskaden som holder ham på sidelinja.

Sammen med klubbdoktor Andy Massey dro Henderson til USA mandag, bekrefter Liverpool Echo. De skal møte ortopedspesialisten James Cozzarelli i delstaten New Jersey med om å finne ut hva som er galt.

Henderson har ikke spilt siden han ble byttet ut i hjemmekampen mot Bournemouth 17. august. Gjennom oppkjøringen slet han med smerter i hælen, og de ble sterkere under ligaåpningen i Stoke. Faktisk måtte han ha smertestillende injeksjoner for å starte mot Bournemouth.

Turen til USA skal imidlertid ikke handle om en operasjon, påpeker lokalavisen.

Liverpool hadde i utgangspunktet et håp om at Henderson skulle være klar og tilbake i aksjon etter landslagspausen tidligere denne måneden, men forventer isteden nå at skadeoppholdet blir enda lenger. De har imidlertid ikke satt noen returdato.

Klubben håper turen til Nord-Amerika vil gi ham et svar på problemene i hælen, noe som også bidrar til smerter under foten, og at det forkorter ventetiden noe.

Les også: Lallana nærmer seg retur

Uten Henderson på banen har Liverpool bare tatt ett av ni mulige poeng denne høsten. James Milner, som har båret kapteinsbindet i Hendersons fravær, Lucas Leiva og Emre Can har bekledd midtbanen de tre siste kampene.