Kapteinen ute for Crystal Palace

Mile Jedinak er skadet og den innlånte spissen Yaya Sanogo er også ute mot Liverpool. Innkjøpt venstreback Pape Souare med i troppen til Crystal Palace for første gang.

Ifølge hjemmesiden til Crystal Palace er kaptein Mile Jedinak fortsatt ute med en ankelskade. Jedinak scoret da Liverpool tapte 3-1 borte mot Palace i Premier League i november.

Innlånte Yaya Sanogo fra Arsenal fikk en hamstringskade i 1-1 kampen mot Newcastle på onsdag og er ute, og Shola Ameobi er trolig heller ikke aktuell. Midtanespilleren James McArthur ble også skadet mot Newcastle og vil ventelig ha en sen test for å se om han blir klar mot Liverpool på lørdag kveld.

En som er med i troppen er Pape Souare, som nå har fått internasjonal klarering etter at han signerte fra Lille 1.januar. Venstrebacken har siden spilt for Senegal i Afrikamesterskapet.

Crystal Palace har i sine tidligere cupkamper benyttet Wayne Hennessey i mål istedenfor førstekeeper Julian Speroni.

Laget til Crystal Palace som spilte mot Newcastle på onsdag: Speroni, Kelly (Bolasie 68), Hangeland, Delaney, Ward, Puncheon, McArthur, Ledley, Zaha, Chamakh (Gayle 66), Sanogo (Campbell 26).