Keegan imponert over Klopp

Liverpool-legenden mener Liverpool nå spiller en fotball som fengsler supporterne. Keegan er svært imponert over klopp!

Keevin Keegan har latt seg imponere over det han har sett etter at Klopp ble ansatt. Keegan mener klubben nå spiller en fotball som samsvarer med det supporterne ønsker å se.
 
– Klopp er perfekt for Liverpool. Han har en karakter som Liverpool-fans verden over kan relatere seg til, sa Keevin Keegan i et intervju gjengitt i Daily Express.
 
– Når laget scorer ser man at han feirer og tenker «yes». Han er virkelig spillernes manager, fortsetter Liverpool-legenden.

Energi og displin

– Før han tok over trengte Liverpool mer energi, de trengte å være sterkere og definitivt mer disiplinerte.
 
Den tidligere England-treneren føyer seg inn i rekken av fotballpersonligheter som har latt seg begeistre av seieren mot Manchester City – også en klubb Keegan har trent.
 
– Klopps personlighet har bidratt til at Liverpool ser mer energiske ut, noe vi så fra seieren på Ethiad, da Manchester City ble filleristet. Den seieren gir Liverpools supportere inspirasjon, og får dem til å drømme igjen.
 

Fra Kevin Keegans dager som Liverpool-spiller.
– Nå spiller klubben en type fotball fansen ønsker å se, mens med forgjengeren, Brendan Rodgers, var ikke det tilfellet. Liverpool var ikke spennende nok (under Rodgers, jou. anm.), og særlig på Anfield der fansen forventer mer.
 
I kveld får man svar på om også hjemmeformen er i anmarsj. Liverpool tar imot Bordeaux til Europaliga-kamp.