Keepertabbe av Vigouroux

Lawrence Vigouroux hadde ingen god dag på jobben da Swindon tapte 2-1 for Peterborough i ettermiddag. Ryan Fulton var ubenyttet reserve for Skottland U21.

Swindon nærmer seg faretruende bunnstriden i League One etter hjemmetapet for Peterborough i ettermiddag. Gjestene tok ledelsen sju minutter før pause, da Jon Taylor kom seg gjennom vertenes forsvar og fikk satt ballen forbi Lawrence Vigouroux.

Det er imidlertid Peterboroughs andre mål, sju minutter ut i annen omgang, Vigouroux vil få pepper for, og som den utlånte Liverpool-keeperen må ta på sin kappe. Da hjalp det lite at Swindon fikk et trøstemål på et selvmål et drøyt kvarter før slutt.

Liverpool-keeper Ryan Fulton var ubenyttet reserve da Skottland U21 tapte 2-0 for Frankrike U21 i en EM-kvalifiseringskamp på Pittodrie i Aberdeen i ettermiddag.