Kent imponerte igjen

Ryan Kent med godt innhopp for Coventry i går.

Ryan Kent gjorde seg umiddelbart bemerket da han kom inn fra benken i det 71.minutt i Coventrys målløse kamp mot Bradford på Ricoh Arena i går.

Coventry Telegraph skriver at Kent flere ganger gikk på kontringer fra dypt på egen banehalvdel, som nær resulterte i at Bradford slapp inn sitt første mål på sju kamper.

Coventry-manager Tony Mowbray var tydelig imponert, og sa etter kampen at det var vanskelig å komme på noen spiller på noe nivå som er så rask med ballen i beina som Kent.

– Dette har han spisskompetanse på, og dersom Liverpool klarer å polere en uslepen diamant vil de han en skikkelig god spiller for fremtiden, skriver Coventry Telegraph.

I en annen kamp i League One ble Harry Wilson byttet ut elleve minutter ut i annen omgang da Crewe vant 3-2 over Colchester United på bortebane. Vertene ledet faktisk 2-0 da Wilson ble byttet ut, før Crewe snudde kampen med tre scoringer i løpet av den siste halvtimen, uten Wilson på banen.

Lawrence Vigouroux voktet buret for Swindon, som tok en etterlengtet seier 2-1 over opprykkskandidat Walsall. Seiersmålet kom på overtid, og førte Swindon over nedrykksstreken.