Kent med scoring for England U20

Ryan Kent gjorde utligningsmålet da England U20 slo Tyrkia U20 2-1 i Mercedes-Benz Elite Cup i Tyskland i dag.

Kent spilte fra start for England U20 i Ulm, i en kamp der Tyrkia tok ledelsen etter 68 minutters spill. Kent sitt utligningsmål kom i det 80.minutt, før innbytter Brandon Barker satte inn vinnermålet for Keith Downings mannskap ett minutt på overtid.

Dette var for øvrig Kent sitt første mål for England U20, i hans fjerde kamp for U20-landslaget. Liverpool-angriperen, som for tiden er utlånt til Coventry City, spilte hele kampen.

Resultatet betyr at England står med full pott etter to kamper i turneringen. De vant sin første kamp 3-1 over Nederland på onsdag. Nå gjenstår en kamp mot vertsnasjonen Tyskland på tirsdag.