Kent skrev under ny kontrakt

Ryan Kent har skrevet under en ny langtidskontrakt med Liverpool FC. Det melder 18-åringen selv på Twitter.

Den engelske ungdomslandslagsspilleren skrev ifølge ESPN FC i formiddag under på en ny kontrakt med fire og et halvt års varighet, og Oldham-gutten vil dermed være bundet til Liverpool FC frem til sommeren 2019.

Kent har spilt fem kamper og gjort to mål for Liverpool U21 denne sesongen. Han står også bokført med sju kamper og fire mål for Liverpool U18 og seks kamper og ett mål for Liverpool U19 i UEFA Youth League. Han har en periode nå vært satt ut av spill på grunn av en ryggskade.

Liverpool Echo tror at 18-åringen vil være tilbake i spill for Liverpool U21 når de møter Fulham i Chester tirsdag 7.april. Lokalavisen melder også at den tyske spissen Samed Yesil trolig vil være tilbake etter langtidsskade til den kampen.

- Ryan er en veldig spennende spiller som kan spille i flere posisjoner. Vi kan ikke forhaste oss med ham, men vi håper han kan få noen minutter mot Fulham, sier U21-manager Michael Beale til Echo.

- Når han ble skadet syntes vi veldig synd på ham, for flere klubber viste på det tidspunkt interesse for å hente Ryan på lån, ettersom han storspilte for U21, legger Beale til.

Kent signerte sin første profesjonelle kontrakt for halvannet år siden. Spilleren bekrefter selv at han har forlenget sin avtale med Liverpool FC.

- Jeg er glad for å kunne melde at jeg har forlenget min profesjonelle kontrakt med Liverpool Football Club, opplyser tenåringen på sin Twitter-konto.

Kent kom til Liverpool FC allerede som 7-åring.