Kjempescoring av Lloyd Jones

Liverpools utlånte midtstopper Lloyd Jones dundret ballen i krysset fra 30 meter og utlignet til 1-1 for Accrington Stanley i lokaloppgjøret mot Morecambe. Kevin Stewart ga Burton ledelsen mot Plymouth.

Joao Carlos Teixeira spilte hele Brightons hjemmekamp mot Norwich, og var involvert i en situasjon der vertene ropte på straffespark uten å få det. Gjestene scoret etter 68 minutters spil, og vant kampen 1-0.

Sheyi Ojo var ubenyttet reserve da Wigan tapte 1-0 for Middlesbrough på Riverside Stadium. Jerome Sinclair var ikke i kamptroppen til gjestene i den TV2 sendte matchen.

Jordan Williams spilte hele League One-matchen mellom Walsall og Notts County på Banks's Stadium og gjorde seg positivt bemerket for gjestene. Kampen endte 0-0.

I League Two ble det spilt Lancashire-derby mellom rivalene Morecambe og Accrington Stanley. Vertene tok ledelsen 25 minutter ut i matchen, men Lloyd Jones gjorde seg bemerket med å dundre ballen i krysset bak en annen utlånt Liverpool-spiller, keeper Danny Ward, fra 30 meters hold og utligne til 1-1 bare tre minutter senere. Fire minutter før pause fikk Accrington Terry Gornell utvist. Morecambe misbrukte et straffespark tolv minutter ut i annen omgang, og kampen endte uavgjort 1-1.

Scoret gjorde også en annen utlånt Liverpool-spiller. Kevin Stewart ga topplaget Burton Albion ledelsen med et venstrebeinsskudd fra langt hold som skiftet retning i en av vertenes spillere etter 33 minutter i bortekampen mot Plymouth. Jack Dunn er ikke i kamptroppen til gjestene, og er trolig ikke spilleklar etter sin skade ennå. Vertene utlignet til 1-1 i det 86.minutt, og snøt dermed gjestene for de tre poengene.