Klopp likte dårlig at tilskuere gikk tidlig

Jürgen Klopp var ikke særlig begeistret over at mange Liverpool-supportere forlot stadion tidlig, i stedet for å støtte laget sitt i hektiske sluttminutter mot Crystal Palace.

Liverpool-manageren la ikke skjul på at han var skuffet over dette under pressekonferansen etter kampen, noe som kommer klart frem i YouTube-klippet under:

– Målet kom etter 82 minutter. Det var tolv minutter igjen å spille. Jeg så mange mennesker som forlot stadion. Jeg snudde meg, og ønsket å være et sekund alene. Jeg så på laget mitt. Jeg følte meg ganske ensom i det øyeblikket.

– Vi bestemmer når det er over. Siste fløytesignal bestemmer selvsagt det. Men mellom 82 og 94 minutter kan du gjøre åtte mål om du vil, men du må selvsagt jobbe for det. 

– Store avgjørelser blir tatt i øyeblikk når du føler deg sliten. Når du har en puls på 180 tar du store avgjørelser, ikke i en enkel kamp, eller i første minutt, eller når ingen slår tilbake mot deg. Det er alltid når du er satt under press og er stresset.

– Det er alt vi kan lære av dette. I kveld føltes det så ille, for dette var absolutt ikke nødvendig. Vi må kjenne på denne følelsen, og da vil vi skjønne at dette ønsker vi ikke skal skje igjen.