Klopp oppklarer smerte-kommentaren

Klopp føler seg misforstått etter at han snakket om smerter i forbindelse med skadene til Daniel Sturridge.

Søndag var Daniel Sturridge tilbake på banen mot Swansea, bare noen dager etter at Jürgen Klopp på pressekonferansen i forkant uttalte om Sturridge skade at han «må lære seg hva som er alvorlig smerte og hva som bare er vanlig smerte.» 

Dette poenget er det blitt skrevet mye om i ettertid. Klopp sier nå at han ikke mente det som noen kritikk av Sturridge.

– Kanskje det var min feil på grunn av språket, men jeg trodde jeg hadde sagt at «vi trenger alle å lære», sier Klopp til Liverpool Echo.

– Ingen er alene på Melwood

– Med hans skadehistorikk, han har hatt 20 skader, så kan han ikke behandles som en vanlig spiller. Hvis noen har flere skader enn andre, da vil de være mer i tvil når ting skjer.

LES OGSÅ: Sturridge mister annenhver kamp 

– Ingen er alene på Melwood. Vi er alle sammen. Vi må gi riktige råd til riktig tid. Når vi alle beslutter at «ja, kjør på», må vi stole på hverandre.

– Det er det vi må lære av og gjøre bedre, og bedre og bedre. Det var det jeg forsøkte å si. At vi alle skal lære, ikke bare Daniel, sier Klopp til Echo.

På tirsdagens pressekonferanse uttalte Klopp at verken Daniel Sturridge eller Jordan Henderson vil bli å finne i startoppstillingen mot Southampton onsdag kveld. Han mener ingen av dem er i stand til å spille de potensielt 120 minuttene som kan bli nødvendige i ligacupens kvartfinale. 

LES OGSÅ: Carra: Sturridge må bite tennene sammen